Måndag den 30/5.

Oj, vilken liten skara som dök upp i skolan den här måndagmorgonen. Bara fyra elever. Men Lisa åkte till Malmö för att träffa en ny elev och Caroline åkte med tvåorna och 1-4;an på utflykt. Sen var vi lagom många kvar.
Efter samling och fika frågade Savannha Johan om hon fick vara med på idrotten och det fick hon gärna. Byggjobbarna höll på att lägga asfalt på gården utanför idrottssalen så det fick bli utegympa i dag. Daniel jobbade med att gå med sin rollator medan Hanna hade backträning med rullstolen. dessutom blev det gott om tid för lek och bus. Hanna och Savannha trivs tillsammans och hade väldigt roligt. Det är inspirerande för Daniel, som skrattar hjärtligt när han följer efter flickorna.

Angelo var i klassrummet med mig, där han började med att jobba med sina individuella uppgifter. Därefter tog vi fram staffliet, där han målade med gult, rött och guld.
När vi gick ut för att leka tyckte Angelo det var dax för mat, så han hade väldigt svårt att acceptera några andra aktiviteter är att gå till matsalen.
när det äntligen var mat åt Angelo en hel massa prinskorvar, så hungrig var han.

IMG_2790

När alla var mätta och belåtna och rasten var slut gick vi in för att ha musik. Vi hann med en hel massa olika saker. Alla sommarlovssångerna skulle vi ju träna på. Till ”Sommaren är kort” dansade vi loss med scarfsarna, alla hade sina olika dansstilar.
Sedan fick varje elev sjunga en låt i mikrofonen. Slutligen fick alla sitta framför sina kompisar i tur och ordning och bestämma var vi skulle klappa.
Daniel ville att vi skulle klappa på öronen och Angelo att vi skulle klappa på näsan.

IMG_2791 IMG_2793 IMG_2797 IMG_2802

När vi sagt ”hej då” till pojkarna som skulle med skolbussen, blev det en liten stunds skola kvar för Hanna och Savannha att jobba på.
Hanna jobbade klart i sin mattebok, så nu ser hon fram emot att få en ny när nästa termin börjar. Savannha jobbade bland annat med att läsa ordbilder.

IMG_2803 FullSizeRender

Ni som inte fyllt i lapparna som vi skickade hem i fredags, om hur ni tänker göra på avslutningsdagen, kan väl göra det snarast. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *