Kort sammanfattning av info på föräldramötet

På föräldramötet i måndags gick vi igenom lite teknik, pratade om läsåret som har varit och berättade om hur det kommer att se ut i höst. Dessutom berättade vi om skolavslutningen som i år är för hela skolan och i Allhelgonakyrkan. Det är kl.13.00 och de föräldrar som vill är välkomna dit.

Ett tips vi gav var att det är möjligt att prenumerera på inlägg från vår blogg. Om man trycker på pratbubblan till höger om rubriken på ett inlägg så kan man göra en kommentar och samtidigt kryssa för att man vill få meddelanden om nya inlägg. Gör man det så får man sedan ett mail så fort vi har publicerat något på bloggen.

Vi diskuterade även bloggens funktion och ville höra vad ni har för åsikter om den. Eftersom vi i princip lägger all information där så är det viktigt för oss att ni föräldrar tycker att den fungerar smidigt. Har in några tankar som kan förbättra funktionen får ni gärna höra av er.

I höst kommer klassen att delas på en lågstadiegrupp och en mellanstadiegrupp. Det är endast Angelo som blir kvar i lågstadiegruppen. Till denna kommer det även några nya elever varav det än så länge bara är en som är klar. Gissningsvis landar denna klass på 3-4 elever och de stannar kvar i X-huset tillsammans med mig (Lisa M) och Caroline. Övriga elever flyttar tillbaka till B-huset tillsammans med övriga mellanstadieelever. Lisa J och Nickie kommer att vara i denna klass. Ellens och Elins tjänster är inte fasta i nuläget och därför vet vi inte hur det ser ut i höst för dem men mellanstadiegruppen kommer att ha tre assistenter och lågstadiegruppen bemannas utifrån vad elevantalet landar på. Har ni några funderingar eller frågor om detta är det bara att höra av sig 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *