Torsdagen den 21/4

Vissa dagar är det bara någon eller några elever som hamnar framför kameran och idag lyckades Savannha dra till sig de flesta fotoblixtarna 😉

I anslutning till samlingen funderade Daniel, Hanna och Savannha på hur de kände sig. Savannha berättade att hon kände sig glad.

IMG_2541 IMG_2546

Om jag får tro de vuxna som följde med till Kulturskolan så misstänker jag att det var likadant som Amina kände sig där. Under musik- och rytmikpasset var det full rulle, men Amina lyckades trots det spara en del ork även till bildpasset.

20160421_094102_HDR 20160421_101814_HDR

Kvar i skolan arbetade de andra med sina låduppgifter i tur och ordning. Daniel och Savannha samarbetade och det verkade de tycka var ganska mysigt. Att fånga och spräcka såpbubblor är en utmaning som de tog sig an med entusiasm :-).

IMG_5856 IMG_5855

Hanna och Lisa J hade så mycket låduppgifter att göra så de ville knappt avbryta för lunch. Savannha fick också vara med dem och arbeta en stund.

Johanna och 1-4:an hade ett intensivt arbetspass i dramasalen. De började med en lek med ärtpåsar och rockringar som innebar att man fick röra sig ganska mycket. Dessutom räknade de prickar på en stor tärning och kombinerade dessa med siffror som fanns på golvet. Passet avslutade de med en saga.

Även skoldagen avslutades med en saga i vår klass. Lisa J berättade om Peter och Vargen, samma saga som jag berättade igår. Denna kommer vi arbeta med en tid för vi ska få åka och se/höra denna musikberättelse den 9 maj med hela grundsärskolan i Lund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *