Onsdag den 20/1

Johanna började, som onsdagar brukar, inne i 1-4:an. Där arbetar de med vatten som tema för tillfället och idag stod målning på schemat.

IMG_4600

Idag började elevens val för Amina och Savannha. Amina var med och bakade med 1:orna  och med det spreds en förförisk doft i hela huset 😉

IMG_4599

Savannha var med 2:orna på bild och form men blev lite sugen på kören så vi får se hur vi gör nästa vecka. Kanske blir det ett byte. Dagens stora händelse var dock när Viveka kom på besök för att vara med på Savannhas individuella arbetspass. Detta hade Savannha sett fram emot hela morgonen och när det väl var dags var hon så sugen på att visa vad hon jobbar med att Viveka fick se en massa olika saker.

IMG_4594

Under rasten satt Daniel och Caroline och pratade och busade med varandra. Det såg så härligt ut att jag inte kunde låta bli kameran.

IMG_4596IMG_4597

En annan nyhet idag var Robin. Han är nyutbildad idrottslärare på skolan men ska vara elevassistent hos oss på onsdagar när Lisa J är på högstadiet. Amina har aldrig jobbat så hårt på idrotten som idag. Hon ville uppenbarligen imponera på sin unge assistent 😉
Även Daniel fick sin del av Robin och hade ett enskilt lådarbetspass med honom som avslutning på dagen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *