Onsdag den 16/12

Som vi skrev igår så är avslutningsförberedelserna i full gång här i skolan och de som ska vara med på den stora julkonserten i morgon har övat hela förmiddagen i kyrkan. Det är en fröjd att få öva med alla engagerade barn och ungdomar och jag kan lova ett härligt resultat för den som har tid att komma i morgon kl.9.30 till Allhelgonakyrkan. Savannha och Hanna deltog liksom igår med stort engagemang och det var stämningsfullt att få hålla ljus och sjunga på olika ställen i kyrkan.

DSC_1768

Under tiden hade Amina och Daniel fullt upp i idrottshallen på skolan. Amina valde att de skulle hoppa studsmatta och sedan var det fullt fokus på detta.

20151216_104450_HDR_resized 20151216_104257_HDR_resized20151216_104230_HDR_resizedJohanna var i 1-4:an som vanligt under förmiddagen men ihop med Pontus den här morgonen, så riktigt som vanligt var det inte. Därför blev hon extra glad av att se Caroline när hon kom tillbaka från kyrkan.

När rasten var slut samlade Agnes och Pontus flera av eleverna i köket och läste en saga för dem medan de väntade in att lektionen skulle börja.

DSC_1771

Därefter hade vi en kort samling i musikrummet där vi gick igenom vad som skulle hända under eftermiddagen. Amina fick chans att välja en aktivitet innan vi skulle ge oss av på elevens val och då ville hon klappa och visade sedan tydligt hur vi skulle göra. Efter att ha klappat i händerna provade vi att göra det två och två vilket också fungerade bra. Så gav vi oss av på olika aktiviteter. Daniel arbetade en stund med sin låda ihop med Pontus innan han skulle ge sig av till bussen. Hanna och Savannha följde med till ytterligare körsång, Amina valde själv att hon ville sy en bil (ihop med Ellen) när hennes elevens val var inställt och Johanna bestämde i vilken ordning som hon och Nickie göra sina aktiviteter, gå ut respektive göra en julgransdekoration av en kotte.

IMG_4255

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *