Tisdag den 24/11

Den här tisdagen fick kameran inte vara med så mycket så därför är det lite sparsamt med bilder. Johanna inledde dagen med en sångstund ihop med förskoleklass A och 1-4:an. Av hennes sätt att tyda så är det både roligt och engagerande att få sjunga och klappa ihop med så många kompisar. Resten av klassen hade en kort samling innan det var dags för förmiddagsfika. Därefter gav sig Amina, Daniel och Savannha av till badet medan Hanna väntade på att Monika skulle komma och Johanna tog en kort rast ihop med Pontus som var vikarie för Lisa J.

Därefter väntade arbete för Johannas del och inställning av arbetsstol för Hannas del (som också hann med lite arbete). Johanna tittade på några kort där det hände tokiga saker, exempelvis att en bebis hade satt sig i hundkorgen eller att en flicka hade en smörgås med blommor på. Vi letade efter om det var något konstigt med korten och hittade en hel del.
Monika som var och hälsade på Hanna hade med sig sitt roliga redskap som man kunde fälla ut för att skruva på stolen och Hanna assisterade henne för att leta upp rätt insexnyckel.

IMG_4081 IMG_4082

IMG_4068

Som avslutning på dagen samlades vi med gamla B-huset för att ha ”Hela huset”. Där berättade/sjöng vi bland annat om Dan Banan som hänger bananer i sin julgran istället för alla röda saker som många brukar ha. Kul och lite tokig historia som vi ska berätta vidare om nästa vecka.

Här kommer ett viktigt brev från Håkan vår rektor:

Brev till föräldrar julen 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *