Måndag den 23/11.

Dagen började med att vi alla samlades vid skolskjutsarna för att gemensamt ta oss ner till klassrummet. Det tog oss ca 30 min. att hitta bästa framkomliga vägen och slutligen komma fram. Väl inne bestämde vi oss för att nu blir vi här. Så när det var dax för lunch, hämtade vi den och åt i vårar kök. Jag tror även att mellanmålet kommer att ätas där
Idrotten hade vi i dramasalen, för att ta sig till idrottssalen var inte att tänka på.
Men Savannha var lycklig. Äntligen hade det kommit snö och hon fick gå ut och åka pulka.  Som hon har längtat. Caroline följde med henne och hon var ute både på förmiddagen och på lunchrasten.

DSC_1513

På förmiddagen hade vi besök av Maj-Helen från Staffanstorp som var här för att besöka Hanna. Hon fikade med oss och Hanna visade  allt hon jobbar med i skolan och berättade om hur hon har det.

På lunchrasten passade Hanna och Amina på att spela lite memori, sedan var det dax att fortsätta jobba med den stora målningen som vi påbörjade för ett par veckor sedan.
Tyvärr hade slöjden blivit inställd på grund av att det inte var någon värme i slöjdsalen. Så Amina fick vara med och måla och brodera pärlor i stället.

FullSizeRender

IMG_4058 IMG_4039 IMG_4034

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *