Fredag den 20/11

Jag önskar att ni alla hade kunnat vara med på våra sångstunder när vi avslutar veckan. Att vinka hej då till varandra och gå på helgledigt efter att först få uppleva elevernas totala engagemang och enorma aktivitet och glädje är ett sådant privilegium! Man är helt uppfylld av den energin när dagen är slut 🙂
Idag föll det sista sångvalet på ”Tinge linge linge tåget far” och till slut hade vi ett tåg som räckte flera meter. När vi pustat ut från detta och sagt hej då till varandra så var det två töser som var sugna på en fredagskram.

IMG_1511 IMG_4015

Tidigare under dagen jobbade vi med att göra ljuslyktor genom att dekorera glas med silkespapper och klister. Det ska bli mysigt att tända dessa framöver.

IMG_1510 IMG_1500 IMG_1499

Savannha passade på att göra ett studiebesök hos Annika, vår skolsyster, under förmiddagen. Vi hjälptes åt med att ta lite bilder på det och lägga på hennes iPad.

På rasten provade Johanna på att gå balansgång på en gungstock ute på skolgården.

20151120_114641_resized

Under förmiddagen var det dessutom tid för Johanna att jobba en stund med sin iPad och eftersom hon föreslog att vi skulle ringa till Hanna som inte var i skolan idag så skrev vi istället ett mail.

Poran kom som vanligt och arbetade med Daniel. De hann både vara med och göra ljuslyktor och arbeta en stund själva, vilket var ett mycket fokuserat arbetspass enligt Poran.

Hoppas nu att ni alla får en skön helg och att Savannhas dröm om snö ska slå in. Vi tittar varje morgon ut genom fönstret, på hennes initiativ, för att se om det går att åka pulka men än så länge har det inte funnits någon snö. Om väderleksrapporten slår in kanske det blir en turdag på söndag 🙂

Trevlig helg!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *