Onsdag den 18/11.

För Johannas del började dagen med teaterbesök. Tillsammans med Caroline och pojkarna i 1-4:an, med personal, åkte hon buss till stenkrossen- Där såg dom en spännande teater om olika djur. Föreställningen byggde helt på tecknad kommunikation. Johanna var både intresserad och fokuserad.
Resten av klassen hade samling i vanlig ordning. Sedan bjöd förmiddagen på idrott för några och enskilt arbete för Savannha. Hon provade en ny matteapp där hon fick träna på att ramsräkna och en annan där hon tränade på att rita kvadrater med sitt finger.

DSC_1489 DSC_1482IMG_3955

På eftermiddagen var det ett kort sagopass. Då hjälptes alla åt att dramatisera berättelsen om gumman som lagade sin gubbes byxor med ett igelkottsskin. Alla var engagerade och deltog med förtjusning.
Dagens sista pass var ”elevens val.” Hanna och Savannha hade valt att vara med i kören som skall delta i julkonserten i Allhelgonakyrkan den 17/12.
Amina var med i en pysselgrupp, där hon ritade och Johanna skulle vara i utegruppen. Hennes energi var dessvärre slut efter en väldigt innehållsrik skoldag, så hon fick krypa upp i soffan tillsammans med Nickie och lyssna på en saga i stället.

20151118_122117_resized 20151118_122006_resized

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *