Tisdag den 20/10

I morse kom det två män och började bära lådor från vårt klassrum och korridor och nu har vi plötsligt en massa plats igen, men inte så mycket saker ;-). På fredag och under nästa vecka flyttar de alla möbler också.

Dagens bad blev en misslyckad historia. Först fick vi avstyra Aminas bad pga att vi inte var tillräckligt med kvinnlig personal som kunde följa med till badet. Alltså blev det bestämt att Johanna skulle få egentid med Johan och mig i badet. Laddade gav vi oss av till badet men när vi hade klätt av oss och skulle sätta på badkläderna upptäckte vi att vi tagit fel påse och fått med oss idrottskläderna istället. Eftersom Johanna tyckte att det var fel att bada i idrottskläder, vilket jag kan hålla med om,  fick vi snällt klä på oss igen och åka tillbaka till skolan.

IMG_3495

Under tiden var de andra kvar i skolan och arbetade. De inledde dagen med samling och frukt. Därefter jobbade Hanna och Lisa J med låduppgifter, Savannha hade idrott ihop med 1-4:an och Amina och Daniel gick till biblioteket.

IMG_1233

På matrasten drog vi igång en tafatt-lek. Hanna, Amina, Daniel, Lisa J och jag jagade varandra på skolgården. En jagade och försökte ”datta” någon av de andra som sedan fick ta över jagandet. Efter ett tag fick vi en hejarklack bestående av Savannha och Johanna som dessförinnan hade tagit flera löpvarv runt skolgården och motionerat Carro ;-). De anslöt spontant till tafattleken genom att ställa sig bredvid, klappa händer och heja på den som jagade.

FullSizeRender

Efteråt kämpade Amina med att ta av sig sina vantar själv medan Hanna och Savannha bänkade sig i invigningskören. De tre flickorna har valt att vara med i denna kör som nu har övat två gånger inför flytten den 2/11 då vi ska ha en liten invigningsceremoni på skolgården. Daniel och Johanna tog med sig lite böcker och leksaker och gick bort till second hand-insamlingen som ligger nära skolan. Det blir en hel del saker över när man flyttar.

IMG_2969 20151020_123613_resized

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *