Fredag den 9/10

Fredagens skoldag är slut och eleverna har gett sig ut med fritids efter en innehållsrik dag. Våra dagar är numera en spännande blandning av aktiviteter och konstellationer och det visar även dagens blogg.

Savannha började dagen i idrottshallen ihop med 1-4:an och därefter gav hon sig ut tillsammans med Caroline för att fotografera fina träd och buskar.

20151009_091559_resizedDSC_1281

Under tiden hade Johanna och Amina samling och ett kort kulturpass i klassrummet. Tillsammans med Lisa J gav de sig av på en låtsad utflykt i parken och där hände många saker. Bland annat blev de sugna på glass och köpte sig varsin som kletade av sig på munnen. Det var bara att försöka slicka bort glassen 🙂

IMG_3362 IMG_3360

Därefter var det dags för en och samma aktivitet, att fortsätta dekorera våra höstträd. Vi utnyttjade att vi har två rum och delade upp oss för att få lugn och ro att jobba med höstlöven.

mms_img-1081905110IMG_4581IMG_2839IMG_1191

Efter lunch var det som vanligt dags för bloggen. Den här veckan var det en del roliga filmer att titta på. Savannha inspirerades av filmen där de sjunger och spelar Afrika och valde genast detta när det var dags för henne att bestämma på sångstunden.

IMG_1195 IMG_1193

Trevlig helg allihop!

En reaktion på “Fredag den 9/10

 1. Hej
  det var inte rolig vecka för Daniel,på sjukhuset eller hemma,men idag hade vi nåt roligt (POST)
  ett födelsekort från skolan,från Savannha & Amina och hälsning från alla andra.
  vilken härlig känsla inför helgen.
  Ett stort och varmt tack till alla.
  …………………………………………….K R A M…..T A C K…………………………………………..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *