Torsdag den 27/8

En lite snurrig, väldigt innehållsrik och samtidigt rolig dag är slut och det finns risk för att flera av oss, både stora och små, är lite trötta.

Roligast var att få hälsa Hanna välkommen till klassen. Hon och Savannha bekantade sig med varandra genom gemensam tid i samling, kort kulturpass och förmiddagsfika. Därefter delade tjejerna på sig så att Hanna fick arbeta med Lisa J medan Savannha och Nickie gav sig av på biblioteksjakt (salarna byter plats när man har bygge på gång 😉 ). Tyvärr var inte kameran aktiv ihop med dessa tjejer så de finns inte med på bild idag.

Under tiden var Daniel och Johanna på kulturskolan. Det var ett kärt återseende, både att träffa pedagogerna där och att få ha rytmik och bildskapande.

IMG_2571 IMG_2581 IMG_2586 IMG_2595 IMG_2599 IMG_2611 IMG_2614

På Johannas idrottspass var det uteaktivitet pga fotograferingen i idrottshallen. De var ute och sprang i vattenpölar. Även morgondagens idrott för Savannha är utomhus.

IMG_7776

I morgon fotograferar vi klassen. Det blir ett gemensamt klassfot men inga individuella foton. Förhoppningsvis har ni fått information om eventuella enskilda foton från fotofirman för på vårt fotoschema står det att det finns tid på eftermiddagen för individuell fotografering. Detta sker i föräldrars sällskap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *