Fredag den 21/8

Första skolveckan är slut. En härligt innehållsrik vecka för oss som har varit i skolan 🙂
Nästa vecka hoppas vi på att vi blir ännu fler som träffas.

Dagen avslutade vi som vanligt med en blogg- och sångstund. Vi tittade på allt som hänt under veckan, ballongen som flög iväg över skolgården den första dagen, äpplena som vi plockat, äppelmoset som vi lagat, pinnar som vi sorterat och mycket mycket mer. När vi såg äpplen och äppelmos på bild blev vi sugna på att smaka igen, så det passade vi på att göra.

IMG_2523 IMG_2524

 

När Daniel gett sig av till skolskjutsen avslutade vi sångstunden med ”Vi har gömt ett äpple” som Amina valde. En sån aktivitet det var på de båda tjejerna! När vi gömde äpplet i papperskorgen skrattade Amina så hon kiknade och båda tyckte att det var väldigt spännande att ge sig ut i grupprummet och invänta sin tur att leta.

IMG_2525 IMG_2527

IMG_7735

Under förmiddagen hade Savannha idrott för första gången med 1-4:an. Där var det hinderbana och Savannha verkade tycka att det var roligt. Hennes idrottslärare heter Jens.

IMG_7713

Under tiden som Savannha var på idrott passade Amina och Daniel på att ha lite uteaktiviteter. Därefter samlades alla för att ha bild och måla pinnarna som vi plockade i parken igår.

Några av eleverna har fått med sig sina iPads hem idag. Tyvärr inte alla. Vi hade ambitionen att få färdigt en ny almanacksapp innan vi skickade hem dem igen men tyvärr hakade det projektet upp sig så vi kommer behöva behålla iPadsen igen framöver.

Nu hoppas vi på en solig helg så ses vi igen på måndag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *