Torsdag den 20/8

Vårt schema börjar bli färdigt men det betyder inte att vi har lärt oss det än. Det fick Savannha erfara när vi skickade iväg henne i morse för att ha idrott ihop med 1-4:an och ingen annan dök upp. Hade vi nu bestämt att det skulle vara idrott så fick det vara det, även om vi var en dag för tidiga, så Savannha, Nickie och Caroline hade ett härligt fyspass i idrottshallen alldeles för sig själva. I morgon däremot så är det dags för henne att träffa de andra idrottskompisarna på den rätta tiden ;-).

Amina, som blev själv kvar i klassrummet, arbetade med sina låduppgifter ihop med Lisa J och Johanna (vår nya lärling som ska vara hos oss hela hösten på onsdagar, torsdagar och fredagar).

Efter ett stärkande förmiddagsfika var det dags för att räkna, jämföra, sortera och leta efter äpplen på vårt arbetspass som vi kallar Kommunikation och Verklighetsuppfattning. I ett spännande paket hittade vi både stora och små äpplen och som vi sedan sorterade i olika korgar.

Efter lunch gav vi oss av till parken för att leta efter pinnar. Eftersom det har blåst i några dagar så fanns det ganska många pinnar i olika längd och tjocklek på marken och på kort tid fick vi ihop en rejäl samling som vi sedan kunde jämföra.

IMG_2493 IMG_2495 IMG_2497 IMG_2502 IMG_2503 IMG_2505 IMG_2508

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *