Torsdag den 28/5.

När Amina, Max och Daniel kom till idrotten på morgonen fanns det ingen idrottslärare som tog emot. Det berodde på att Johan var på centrala idrottsplatsen med alla de äldre eleverna på särskolan. Nickie och Carolin tog hand om idrotten, så det blev väldigt bra ändå.
I klassrummet saknade vi Johan K som brukar vara i klassen på torsdagsförmiddagar. Så Johanna fick jobba med mig i stället. Inte heller det var några problem. Vi jobbade lite med min dator, där vi lät en liten sköldpadda springa från den ena sidan av skärmen till den andra. Ibland sprang den fort och ibland långsamt. Vi hann räkna lite också.
Savannha jobbade med Lisa.

IMG_0663 IMG_0661

När vi skulle ha samling hade Daniel på sina nya glasögon. Det var lite svårt och ovant för honom, men när han fick se hur fin han var i spegeln och sedan fick lite annat att tänka på, gick det bra.
Det var sista gången för torsdagens i kommunikationsgrupp. Eleverna som deltagit i gruppen fick diplom och det var väldigt stolta elever som sa hej då till varandra.
Resten av klassen som inte var på kommunikationsgrupp jobbade med djurparken. Innan vi satte oss till bords för att äta lunch passade vi på att titta på filmen från utflykten till Ystad djurpark.
Efter lunch var det musik, då jobbade vi vidare med sångerna till skolavslutningen. Även i dag fick vi möjlighet att smaska på en del frukter.

IMG_2305

2 reaktion på “Torsdag den 28/5.

  1. Tack så mycket för en fantastisk kväll (föräldramötet) ni gör ett underbart jobb med våra barn. Ni är helt underbara pedagoger assistenter och även föräldrarna. 🙂 🙂 / Petra (Johannas mamma)

    • Tack själv Petra 🙂 Vi tyckte också att det var väldigt roligt att träffa er alla och få tid att prata.
      Och som vi sa på mötet, det era barn ger till oss är ovärderligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *