Onsdag den 27/5

Att ha ett bygge utanför fönstret är både roligt och spännande, men stundtals även lite jobbigt. Just nu, så här på eftermiddagen när skolan har slutat, skakar det så mycket så att hela rummet vibrerar eftersom de plattar till makadamen som ska ligga som grund för skolgården. Vi är väldigt tacksamma för att de inte har gjort det under skoltid men jag är rädd för att Amina och Savannha som är på fritids kanske är lite extra trötta när de kommer hem idag.

Efter lunch idag kom Maria från habiliteringen på besök under vår musiklektion. Hon fick vara med när vi provsmakade aprikoser och vindruvor i både färskt och torkat skick.  Även limen vågade hon provsmaka liksom de flesta av eleverna. Det är spännande att titta, lukta och smaka på alla olika frukter i våra fruktsånger och hela klassen deltog med stort intresse. Även sångerna klingade fint när alla hjälptes åt och kryddat med lite rytmspel av Johanna, Amina och Daniel blev det ännu festligare. Alexandra, som gjorde praktik hos oss i höstas, kom också på besök denna lektion och det var roligt att se henne igen!

IMG_2251IMG_2258 IMG_2300 IMG_2303 IMG_2241

Under förmiddagen var det som vanligt idrott för Savannha och Johanna medan de andra tre arbetade med sina låduppgifter. Efter förmiddagsfika och samling delade vi upp oss i två olika grupper. Max, Amina och Savannha följde med mig och Caroline för att jobba vidare med vår djurpark och idag fick även älgen och ytterligare en häst och giraff komma ut på grönbete. Under tiden bakade Johanna och Daniel en chokladkaka ihop med Lisa, Nickie och Morten. Tyvärr blev kakan bränd pga ett litet missöde med ugnen. Vi får ta nya tag och baka fler kakor så att vi har tillräckligt till skolavslutningen. Ni är alla är bjudna på vårt avslutningsfika efter avslutningen i aulan, som börjar kl.8.30.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *