Måndag den 25/5.

Dagen började för Savannha och Johannas del med idrott. Johan var på möte, så Lisa fick vara ställföreträdande idrottslärare för dagen.
Daniel jobbade med sin modersmålslärare och Max och Amina jobbade med mig som dom brukar. Vi tränade fram för allt på antal och att räkna.
Efter fikat gick Max till högstadiet och Johanna gick med Lisa till affären. Vi hade samlat på oss en del pet-flaskor som skulle pantas och så behövdes det handlas ingredienser till kakorna vi skall baka till skolavslutningen.
Vi som var kvar i klassrummet hade samling och sedan tittade vi på bilder av några smådjur som man kan hitta ute i parken och på skolgården nu när det är lite varmare. Det var nyckelpigan som har sex ben, gråsuggan som har många ben och  snäckan som inte har några ben alls. Sedan experimenterade vi lite på smartboarden, med snabbt och långsamt.

DSC_0795IMG_1614

Efter lunch kom alla B-husets barn till oss för att träna på sångerna till sommaravslutningen. och vipps hade hela skoldagen gått och det var hög tid att säga hej då till varandra.

IMG_2225 IMG_2230

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *