Torsdag den 21/5

Idag har vi haft två olika besök från Habiliteringen. Sofie var på besök för att hjälpa Daniel med sina stolar och Viveka var här för att träffa både Amina, Savannha och Daniel i lite olika situationer. Sofie var dessutom snäll att komma tillbaka på eftermiddagen för att ställa in även Savannhas stol och det var toppen tyckte både jag och Savannha! Det är så bra med det stöd som eleverna får från habiliteringen och jag tror att alla uppskattade dagens möten. Johanna sa visserligen att hon blev lite rädd av alla besök men hon såg ändå ut som om hon tyckte att det var ok.

IMG_1577

Dagen har annars innehållit en hel del olika aktiviteter. Medan Savannha jobbade med Viveka och Daniel träffade Sofie så gick de andra till lekplatsen och hade uteidrott ihop med Clara som var tillbaka som vikarie för Johan. Det var ett kärt återseende! På lekplatsen träffade de dessutom två hundar och den ena ville gärna leka med de bollar som barnen kastade till den.

IMG_6689 IMG_6692

Efter förmiddagsfikat gick Amina till sin samtalsgrupp, där även Viveka fick vara med idag. Vi andra hade samling och fortsatte arbetet med vår djurpark. Det börjar bli en hel del djur i hagarna nu. Idag fick hästarna fler kompisar i hagen och även två kameler och en giraff fick komma ut i djurparken.

IMG_1587

Dagen avslutades med våra fruktsånger. Varje dag är det någon ny elev som imponerar med sitt deltagande och idag var det en fröjd att se hur Johanna tecknade till hela ”Månen är melon”.

IMG_6702

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *