Onsdag den 20/5.

Även i dag har det varit lite olika aktiviteter på gång i klassen. Amina och Savannha började dagen med fika. För sedan skulle de tillsammans med mig och Caroline ta sig ner till stadshallen för att lyssna på kulturskolans blåsorkester.
Savannh var så sugen på att åka cykel så vi fick ta med hjälmen in i klassrummet medan vi fikade, för att hon skulle känna sig säker på att få göra det. Med den tryggheten gick det bra att vänta på att det skulle bli dax att åka. Medan vi väntade passade Savannha på att läsa en saga för Amina.
Medan Savannha och jag cyklade en extra runda på väg till konserten, promenerade Amina och Carolin till stan. På Mårtenstorget hittade dom fontänerna utanför konsthallen. Amina blev väldigt fascinerad av vattnet som sprutade upp ur stenläggningen.
När vi satt oss på plats och väntade på att konserten skulle börja, kom en av Aminas kompisar från samtalsgruppen och satte sig med sin klass intill oss. När Amina såg henne ville hon genast fram för att hälsa och prata lite.

IMG_2187

DSC_0777 DSC_0783

IMG_2200 IMG_2206

 

Gänget som var kvar på skolan jobbade bland annat med vår fina djurpark. Där flyttade det in flera olika djur i dag. Det blev en hage med kor, en med grisar och ytterligare en med hästar. Dom passade på att härma djurens olika läten och sjunga om vilka djur som bor i djurparken.

IMG_1532 IMG_1543 IMG_1545 IMG_1559

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *