Måndagen den 11/5

Förväntningarna på morgondagens utflykt har varit påtaglig idag. Flera av barnen har pratat om det och ser fram emot att få åka buss och ha matsäck med i ryggsäcken. Vi vill påminna om att alla behöver matsäck för hela dagen (inklusive dryck) och vara klädda för det väder som lovats när de kommer på morgonen. Tänk på att vi har nötförbud i skolan så packa inte ner matsäck som innehåller nötter. De elever som åker skolskjuts hem efter skolan kommer att åka med bussen som går 14.50.

Idag har alla elever utom Amina varit på besök hos skolsköterskan. Vi fick väga och mäta oss och Anna (skolsköterskan) skickar hem resultaten eller ringer er.

IMG_2094 DSC_0654

På hela huset övade vi sångerna inför avslutningen. Gustav som är musiklärare för grundskolan var också med och det blev en härligt entusiastisk sångstund.

I morse när vi kom till skolan och tog av plasten från vår nyanlagda djurpark så hade grisen fått det grönt omkring sig. Nu behöver han inte bara böka runt i myllan utan har även lite gräs att mumsa på om han skulle bli hungrig.

IMG_1274

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *