150422

När morgonens lådarbetspass började bad jag Max att följa med mig och Daniel in i vårt arbetsrum. Vi arbetade koncentrerat i 40 minuter och hade väldigt roligt tillsammans. Max hade med sig en av sina arbetsuppgifter och i övrigt använde vi min dator, killarnas iPads och Daniels låduppgifter. Det var väldigt lyckat tyckte jag och jag tror att Daniel och Max höll med. Nästa vecka gör vi likadant på onsdagen.

IMG_0782

Under tiden arbetade Amina med Lisa J, och de andra hade idrott med Johan. När det var dags att fika valde Savannha att vi skulle sitta tillsammans med de andra för att få lite sällskap. Vi avslutade förmiddagsfikat med att titta på en kort film som Lisa hade på sin dator.

IMG_0784

Under kulturpasset plockade vi fram bollhavet på smartboarden och försökte återigen få bollarna att hoppa och dansa genom att göra ljud. Husein testade alla möjliga ljud och fick riktigt mycket fart på bollarna.

Skoldagen avslutade vi med musiklektion. Vi har nu börjat öva lite inför avslutningen och en av sångerna som vi ska sjunga handlar om månen som är en melon. Den lyssnade vi på samtidigt som vi la oss under en liten stjärnhimmel med självlysande stjärnor.

IMG_0787 IMG_0789

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *