Onsdag den 15/4

Under morgonen var det som vanligt individuellt arbete för halva gruppen medan den andra halvan arbetade i idrottshallen. Både Daniel och Amina arbetade hårt och koncentrerat med sina låduppgifter och hade svårt för att sluta i tid för att påbörja förmiddagsfikat. Här ser vi en film där Daniel arbetar med sina uppgifter. Daniel själv har en längre variant på sitt Youtube-konto.

Efter en gemensam samling övergick vi till kulturpasset som idag var en kombination av bolltemat och vår utflykt till torget i fredags. Vi har fortfarande lite citron och några torkade aprikoser kvar i skolan efter fredagens inköp och det är väldigt spännande att smaka på dessa båda frukter efter varandra. Citronen är  sur men också god och smakrik. Amina och Daniel tyckte om den och ville ha mer även om det var surt och ansiktet nästan skrynklade sig när man fick in biten i munnen. Därefter smakade aprikosen väldigt sött. Savannha som var den som köpte aprikoserna skulle kunna äta hur många som helst om hon fick, men vi fick nöja oss med några småbitar var. Därefter plockade vi fram bollhavet på smartboarden och försökte med hjälp av rösten och handklapp att få bollarna att röra sig. Det var ett koncentrerat gäng som samlades framför tavlan och alla var mycket omtänksamma mot den som skulle göra ljud och försökte vara så tysta de bara kunde under tiden.

DSC_0353  IMG_0718

På rasten passade Savannha och Johanna på att cykla och att leka lite med de vattenpölar som samlats på skolgården.

DSC_0357

Som sista lektion var det musiklektion. Vi sjöng på olika ljud, spelade på stora trumman och på en massa rytminstrument och avslutningsvis delade Savannha ut piggebollar till alla kompisar så att vi kunde ha lite bollmassage till lugn musik.

DSC_0359 IMG_0720

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *