Måndag den 26/1

En bra skoldag är slut och vi har vinkat hej då till varandra efter Hela Huset och dagens bok. Det är härlig att börja veckan när alla är friska och i skolan, och nu börjar vi så smått komma in i de nya schemarutinerna.

Johanna och Caroline gav sig av tidigt för att hinna till sin samtalsgrupp på Stenröseskolan. Det var tydligt att Johanna hade sett fram emot det och var laddad för allt hon skulle berätta och göra när hon kom fram.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Under tiden arbetade vi på med lådarbete, idrott och samling här i skolan. Efter att Daniel fått visa Poran några valfria saker på iPaden så arbetade vi oss igenom hela hans låda. Även de andra jobbade flitigt med sina låduppgifter och Max och Amina verkar trivas mycket bra med att få göra det tillsammans, vilket är nytt efter julledigheten.

IMG_9697 IMG_4806

Under förmiddagsfikat bestämde Savannha och jag oss för att sitta tillsammans med de andra nu när både Johanna och Caroline var borta, och det var trevligt. Savannha saknade Johanna men blev desto gladare när hon kom tillbaka igen. På rasten passade de på att ta en promenad tillsammans med Nickie.

IMG_4812

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *