Fredag den 17/10

Har man utlovat en cykeltur så gör man en cykeltur oavsett väderlek. Idag har vi upplevt regn 🙂 , och det var blött och härligt.

Vi hade inte så stora förhoppningar om att hitta några djur när vi gav oss ut utan trodde att de flesta hussar och mattar skulle dra sig för att promenera i regnet, men där hade vi helt fel. Dagens hundspaning gav många resultat och vi träffade både fina hundar och trevliga hundägare. Med risk för att blöta ner iPaden så tog vi lite bilder och filmer och här kommer några av resultaten. Hunden Gandalf (Kungspudeln på filmen) var riktigt sällskaplig och vi frågade hans husse om vi fick lägga filmen på bloggen.

bild 3 bildbild bild

När vi kom in efter cykelturerna var vi härligt blöta i ansiktet, men regnkläderna hade skyddat oss bra i övrigt. Johanna pekade lite halvt förskräckt och lite halvt förtjust på min frisyr när jag tog av mig hjälmen och jag kunde bara hålla med 😉

Luchrasten avnjöt de flesta inomhus. Johanna och Nickie trotsade regnet och gick ut men övriga höll sig inne och hade en rolig stund med rastaktiviteter i klassrummet.

I övrigt har vi fortsatt tillverkningen av katter under bildpasset och tittat igenom veckans blogg, kommande veckas almanacka och avslutat med lite sång och bok.

Kom ihåg att det är utvecklingsdag/lov nästa torsdag/fredag och att fritids är stängt då, samt att det därefter är höstlov, med öppet fritids.

Trevlig helg allihop!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *