Tisdag den 13/5

En händelserik dag är slut och jag misstänker att åtminstone flickorna kan vara lite extra trötta i kväll när de kommit hem.

Efter samling och fika delade gruppen upp sig som vi brukar göra på tisdagar. Daniel, Savannha och Max åkte iväg till det populära badet och tränade vidare på simning och vattenvana. Husein och Johanna stannade kvar i skolan för att läsa böcker, arbeta med sina låduppgifter och slutligen måla tillsammans. De är ett härligt team när det kommer till målandet. Båda deltar glatt och när jag glömde att sätta på musik så påminde Johanna mig. Det är en fröjd att se dem täcka pappret med färg, både med svamp och direkt med händerna, och vi njöt alla av både målning och musik.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Under rasten dök Klara upp och ville hitta på något med tjejerna. Det var de väldigt sugna på och rasten försvann i ett nafs. Tiden går fort när man har roligt 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sista lektionen var det bara pojkarna som fick vara med på. Savannha och Johanna gav sig av för att klä ut sig till karnevalståget, som skulle börja kl.13.00 på Fritidshemmens dag. Vi som var kvar plockade fram de stora trummorna och frossade i trumspel. Det var härlig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen klädde vi på oss för att hinna titta på alla utklädda karnevalsdeltagare innan det var dags att ge sig av till bussen. Det var häftigt att njuta av stämningen på gården i några minuter, mycket folk, instrument, musik i högtalare och våra två klasskompisar målade och utklädda, redo att gå med i karnevalståget.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Enligt utsago fick fritidsgänget även festa på korv ute på gården efter karneval och lekar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *