Onsdag den 30/4.

Ännu en dag i strålande sol och vårvärme. Det passar ju bra inför kvällens eldar och korvgrillning, för oss som tänker fira Valborg med det.
Savannha och Daniel började dagen med ”bild”. De fick måla med en blå och en gul krita och därefter Med flytande färg i gult och blått. När Savannha målat klart sin bild, gick hon ut och sparkade boll. Under tiden fick Daniel möjlighet att sitta själv med mig och uppleva hur vi tillsammans fyllde pappret med färg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På förmiddagspasset jobbade Max och Husein bland annat med ba, bo och bi, och att tolka känslorna arg och glad. Daniel jobbade med Linnea och Johanna med Matilda

Under tiden var Savannha med Lisa i Botan, där det tittade på de fina blommorna, klättrade på stockar och matade anden i dammen. Den här gången tyckte Savannh att det var kul att vara där och engagerade sig mycket i de olika aktiviteterna, till skillnad från förra veckan då hon helst ville gå tillbaks till skolan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA bild

På musiklektionen efter lunch spelade vi på rytminstument, som eleverna fick välja ur en korg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nästa vecka har vi hälsovecka, vilket inbär att vi kommer ha extra rörelseaktiviteter under veckan och försöka ha lite extra fokus på sådant som är bra för oss.

I morgon på första maj är vi alla lediga och kan njuta av det. På fredag är det lov från skolan, men fritids i vanlig ordning.

Ha en riktigt skön helg, så ses vi på måndag igen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *