Torsdag den 24/4

Trötta, nöjda och fullproppade av intryck säger vi hej då till varandra idag när skolan är slut. Teater har varit dagens aktivitet, och det var lyckat på alla sätt.

Dagen började med att Daniel fick vänta ganska länge på sina klasskompisar vid skolskjutsen i morse. Det hade han inget emot och under tiden passade han på att testa Matildas solglasögon. Så cool!

Bild 2

När alla till slut hade kommit och frukten var packad i utflyktsryggsäcken bar det av mot Gastelyckan. Tre gossar åkte som prinsar i varsin rullstol, och utan att klaga en enda gång traskade Savannha hela vägen till och från teatern. (Det innebar totalt 5 km motion 🙂 )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Väl framme på Diabasen hade vi 10 minuter på oss att fylla på batterierna med lite frukt och dricka. Det var gott!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så blev vi välkomnade in i salongen och fick njuta av föreställningen ”MelliKaraMello”. Sång, dans, teater och en hel del spännande ljud och händelser trollband oss alla i 40 minuter! En sån koncentration våra elever visade prov på, och vad vi alla njöt! De som bjöd på föreställningen var från tre olika dagliga verksamheter i Lund, med ett gemensamt intresse för teater.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efteråt fick vi smaka på bubbeldricka och mingla med publik och skådespelare, som det brukar vara på premiärer. Det smakade gott!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så bar det av tillbaka till skolan. På vägen hem hann Daniel till och med slumra till i sin rullstol. Det tar på krafterna att vara på teater 🙂

Bild 3

Imorgon är det som jag berättade igår skolgårdsdag, så ingen idrott!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *