Onsdag den 23/4

Dagen inleddes med bild för Daniel och Savannha och idrott för Max och Husein. Under bildpasset fick Daniel och Savannha måla med rött och blått som de också blandade med vitt. Det blev fina färgnyanser.

Efter ett stärkande fika var det dags för samling och lådarbete för pojkarna. Samtidigt tog Savannha och jag på oss och gav oss av till Botan. Det blev en härlig promenad med mycket fint att titta på på vägen. Vi hittade vackert blommande träd, tittade på anden som simmade i dammen, luktade på och njöt av alla vackra blommor och hann med en kort klättring på parkens lekplats. Savannha var ganska sugen på att komma tillbaka till skolan så varje stopp blev bara kortvarigt 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Under rasten plockade vi fram cyklarna och hade roligt med dem. Max har kommit på hur man kan göra för att trampa och lyckades få runt trapporna några varv. Kul!

IMG_0276

På eftermiddagens lektion fortsatte vi med vårt känslotema. Igår försökte vi låtsas att vi var glada och ledsna och fotograferade var och en i tur och ordning. Det blev riktigt bra miner! Idag tittade vi på fotona från igår och sjöng om dem. Sen provade vi även på att försöka se arga ut. Det hann vi inte färdigt med utan fick bara några bilder, så vi får fortsätta med det framöver.

Sen var det dags att säga hej då. Savannha stack iväg till sin idrott med förskoleklassen medan pojkarna gav sig av till skolskjutsen.

IMG_0286

Här kommer lite viktig info om de kommande två dagarna:

Imorgon (torsdag) ska vi på teater. Vi kommer att gå dit direkt på morgonen och ta med oss vårt förmiddagsfika. Lunch äter vi i skolan, men något senare än vanligt.

På fredag kommer skolinspektionen att besöka klassen. Hela skolan granskas under denna vecka och på fredag är det grundsärskolans tur. De kommer att delta i vårt förmiddagspass med samling och lådarbete. Samma dag är det skolgårdsdag för vår klass och 1:orna.

På grund av teatern och skolgårdsdagen är det ingen idrott varken torsdag eller fredag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *