Tack från Caroline

Hej!
Idag är det min sista dag här på praktik, tänk så fort 5 veckor har gått.
Jag har fått 5 helt underbara veckor här med både personal och barn.

Jag har upplevt många roliga saker här på praktiken, till exempel skratt, glädje och kramar. Jag har även fått utveckla tecken som stöd.

Under min praktiktid har jag fått chansen att genomföra mitt gymnasiearbete. Mitt gymnasiearbete har varit rytmik, med musik och rörelse. Jag kan med glädje skriva klart mitt arbete om rytmik, för barnen har varit jätte duktiga och jag har även sett att barnen har uppnått de mål som jag satte upp för arbetet.

Jag kommer att sakna er alla jätte mycket. Jag hoppas ni får en helt underbar påskvecka, så ses vi någon annan gång!

Många kramar från Caroline

2 reaktion på “Tack från Caroline

  1. Tack själv Carolin. Det har varit väldigt trevligt att ha dig hos oss i klassen. Vi hoppas på att få se dig här som kollega i framtiden.

  2. Ja Carro, fem veckor har verkligen gått fort! Tack för att du gjorde din praktik hos oss. Det har vi alla i klassen uppskattat, både barn och vuxna! Hoppas att du kommer tillbaka och arbetar hos oss framöver 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *