Torsdag den 27/3

Idrott, lådarbete och musik har dagen i korta drag inneburit för alla, men innehållet i de passen har sett olika ut.

Daniel började dagen med idrott och att bland annat fånga grodor på golvet. Det är en ganska ansträngande uppgift när den innebär att man ska kravla fram till varje groda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Savannha avslutade sitt arbetspass med en kort stunds fri lek. Då plockade vi fram kaplastavarna och byggde torn, eller rättare sagt jag byggde torn och Savannha rasade dem. Det var roligt och ganska svårt att ge sig till tåls medan tornet skulle byggas, men efter en stund gick det riktigt bra. Belöningen kom när alla klossarna rasade ner i en hög 🙂

Bild 4 Bild 5

På samlingen busade Max och Husein som vanligt och låtsades att de inte var i skolan. Johanna visade hur man ska göra när man räcker upp handen och försökte till och med hjälpa sin kompis att göra samma sak. Husein var dock inte så intresserad av den hjälpen eftersom han mycket väl vet hur man ska göra och bara ville busa. Daniel däremot berättade glatt att han var i skolan och räckte upp handen högt i luften när han hade kollat in hur jag gjorde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi avslutade dagen med musik och jobbade då intensivt vidare med vårt känsloprojekt. Nytt för idag var att vi provade att dansa, en elev i tur och ordning tillsammans med mig, till glad och ledsen musik. Det var verkligen olika känsla i de danserna. Här ser ni Huseins och min ”ledsendans”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *