Onsdag den 26/3

En helt vanlig skoldag kan vara ganska varierande i aktivitet.

Under arbetspasset på förmiddagen tog Johanna och Husein en stund för att titta på sina youtube-filmer. De kopplade upp sina iPads på den stora skärmen och njöt av att se sig själva i storformat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Under tiden hade Savannha uteaktivitet i Tunaparken. Det kan vara ganska ansträngande att springa upp och ner för backar, ta sig fram i snårskog och utforska park och lekplats under en timme. När man väl är tillbaka på skolan kan det hända att man helt enkelt inte orkar med mer aktiviteter och istället blir sugen på att ta sig en liten vilopaus i fotbollsmålet 🙂

Bild 2 Bild 1Bild 3 Bild

Alla är vi lite trötta när dagen börja gå mot sitt slut men då kan det vara uppiggande med musik. Dagens musiklektion inleddes med att alla fick försöka sjunga med mig på en lalla-sång inför sina kompisar. Det var både roligt och lite svårt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Resten av musiklektionen arbetade vi med våra känslor. Vi testade att känna oss arga, ledsna, rädda och glada, sjöng en sång om hur det kändes i mage, rygg, huvud och ben, tittade på bilder på oss själva och försökte tänka ut vilken känsla som personen på bilden kände, parade ihop detta med pictogrambilder för känslor och avslutade med att sjunga om personen på bilden.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *