Fredag den 21/3

Så är vi åter på veckans sista dag och har sagt hej då till varandra efter skoldagen. Idag önskar vi särskilt Daniel och hans familj en härlig helg och ett gott nytt persiskt nyår!

Idag har vi jobbat på enligt schemat, som börjar sätta sig efter den senaste förändringen. Vi upplever alla att de justeringar vi gjorde för några veckor sedan har gett alla barn en mycket bättre arbetsdag, och det är vi verkligen glada för!

Idag hann alla arbeta både länge och koncentrerat med sina låduppgifter. Max, Johanna och Daniel inledde detta med en härlig samling medan Savannha hade fullt upp med sitt idrottspass. Dessförinnan var det tvärt om. På bilderna ser vi hur Johanna tränar på begreppen på och under samt hur Max och Matilda leker med bildprogrammet på iPaden. Max tyckte att det var så roligt och skrattade så han nästan kiknade! I filmen med Savannha ser man hur vi tränar på turtagning och på att sjunga. Daniel, i sin film, håller på med att rasa torn. Detta för att träna på att förbereda sig på lite skarpa ljud.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

När vi hade avslutad vår bloggstund sista lektionen var det så kort tid kvar att vi valde att bara sjunga en sång som jag bestämde. Vi klappade händerna och klappade på olika kroppsdelar. Trevlig helg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *