Fredag den 14/3

Vissa dagar fastnar några elever på kort och vissa dagar är det andra. Tyvärr har Max inte varit i skottlinjen (för kameran) så mycket den här veckan, men det får vi försöka ändra på framöver.

Så är även denna vecka slut. Måndagen hinner knappt börja innan det plötsligt är fredag. Idag kom Savannha laddad för kortis på morgonen, både mentalt och fysiskt. Detta upptog tankarna mycket under förmiddagspasset och vi fick titta många gånger på schemat samt korta ner arbetspasset något för att känna oss lugna och nöjda. En stunds härlig lek hann vi även med och idag låtsades Savannha att hon var en hund som jag fick ta hand om. Hunden var mycket hungrig 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Daniel passade även idag på att gå ut en stund efter fikat. Då hade han redan hunnit med ett idrottspass innan dess. På skolgården gick Lisa J och han iväg och gungade.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Max, Husein och Johanna började som vanligt dagen med idrott i hallen och därefter smakade det gott med förmiddagsfika. En lång och rolig samling följde på detta när flera av barnen busade med Lisa J som höll i samlingen. Därefter tog lådarbetet vid. Daniel tyckte inte att mitt förslag att fälla tornet var en bra idé. Han valde istället att plocka ner det mycket metodiskt. Det skramlade mindre 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagen avslutade vi som vanligt tillsammans allihop. Först tittade vi på bloggen och allt som har hänt i veckan, och sedan var det sångstund. Daniel avslutade hela veckan med att välja ”Blinka lilla stjärna” och spela triangel till.

När det därefter var dags att gå till skolskjutsen var Savannha mycket förväntansfull. Kortis väntade och det såg hon verkligen fram emot!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trevlig helg allihop 🙂

 

En reaktion på “Fredag den 14/3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *