Viktig information om vecka 6

Hej alla föräldrar. Nästa vecka kommer att bli ganska annorlunda för barnen (och oss).

På ett föräldramöte i höstas berättade vi om IAHP och de böcker som vi har läst om deras arbete. En del av det vi har läst har redan influerat vårt arbete med eleverna. Under förra året sökte vi fondmedel för att få möjlighet att besöka IAHP i Pisa och studera deras arbete på nära håll. Under hösten lyckades vi få både pengar och ett välkomnande från Pisa, men däremot inga datum. Denna vecka fick vi plötsligt reda på att möjligheten att åka dit är under nästa vecka, då det amerikanska teamet är på plats i Pisa. Vi har de senaste dagarna gjort allt vi kunnat för att på kort varsel lösa detta och idag blev allt klart. Lisa J, Johan och jag åker dit och blir borta hela nästa vecka. Linnea och Matilda kommer att ha grundansvaret för klassen och till sin hjälp får de vikarier för oss, som har träffat eleverna tidigare.

Detta kommer naturligtvis påverka elevernas skoldag men vi hoppas och tror att vinsten i slutänden kommer att helt vara på deras sida.

Vi kommer att göra några förändringar under vecka 6, allt för att skapa bästa möjliga lugn:
1. Ingen idrott med ombyte på hela veckan.
2. Inget bad.
3. Alla dagar kommer att se väldigt lika ut med en kort utevistelse på morgonen, fika, samling, lådarbete, mat, rast och musikstund som avslutning. Det enda som bryter detta är ”Hela huset” på måndag efter lunch och en teater ”Bageriet” med ”Lilla vilda teatern” i aulan på torsdag morgon.

Matilda och Linnea kommer inte ha tid att blogga eller skicka personliga meddelanden till er under veckan. (De går direkt från skola till fritidsverksamhet med eleverna.)

Vi hoppas att ni har förståelse för att veckan blir lite annorlunda. Vi gör denna resa för att utveckla vårt arbete med eleverna, och är samtidigt väldigt tacksamma för att Matilda och Linnea direkt uppmuntrade oss att åka 🙂

2 reaktion på “Viktig information om vecka 6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *