Torsdag den 19/12

Sista riktiga skoldagen för terminen är slut och nu återstår bara avslutningen i kyrkan i morgon. Konstigt så fort en termin går!

Dagen har innehållit mycket av det vanliga som idrott (Johan berömde alla elever efter idrotten för hur duktiga de hade varit på att springa), fika, lådarbete, lunch och rast. Två saker var dock lite speciella.

Det första som var lite konstigt idag var när vi skulle sätta oss vid våra bänkar och ha samling. Då hjälptes vi åt att byta plats på bänkarna så att alla elever fick en ny plats. Det var spännande och gick riktigt bra! Alla verkade nöjda med sina nya platser :-). Det var mycket att göra på samlingen så vi fick gott om tid att känna in de nya platserna. Alla skulle klistra in bilder i almanackan för hela julledigheten. Många ”hemma-bilder” blev det. Sen busade vi lite och tände alla fyra ljusen i adventsstaken. Annars hade vi ju inte fått tända det sista här i skolan 😉

IMG_6791

IMG_6794 IMG_6792 IMG_6802 IMG_6807

Sist på dagen var den stora, och lite sorgliga, händelsen för dagen. Vi blev bjudna på glass av Nickie, som gjorde sin sista praktikdag hos oss idag. Vi har alla tyckt så mycket om att ha henne här och kommer verkligen sakna henne framöver. Vår förhoppning är att hon kommer tillbaka som vikarie framöver, när tiden tillåter med tanke på skola och annat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Imorgon går vi direkt till kyrkan när eleverna har kommit med skolskjutsarna. Vi kommer alltså inte att komma till klassrummet alls under skoldagen. Bara fritidsbarnen kommer dit efter avslutningen. Om ni bedömer att barnen skulle må bra av en frukt eller annan enkel förmiddagsfika så får ni gärna packa med det. Detta kommer i så fall ätas när vi har kommit fram till kyrkan. Vi tar inte med oss några muggar, knivar, skedar eller annan utrustning från skolan så det är bra om fikat går lätt att äta.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *