Onsdag den 18/12.

Vi började dagen med en promenad till lekplatsen. Där fanns det mycket att roligt göra.

photo

När vi kom in smakade det gott med förmiddagsfika. När vi jobbat en stund tränade vi på att dansa ”små grodorna”, innan det var dags att äta lunch.
På eftermiddagen hade vi musik. Bland annat spelade eleverna trumma. De fick välja på att spela på en liten eller en stor trumma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I morgon är det Nickies sista dag hos oss. Vi kommer att sakna henne mycket i skolan och hoppas att hon kommer och hälsar på oss ibland.

Nästa termin blir det en del förändringar i klassen. Gun-Britt slutar, för att börja jobba i träningsskoleklassen på högstadiet och Jakub skall börja jobba med eleverna i 4-6:an. I stället kommer Matilda och Linnea vara hos oss tills vidare. Dessutom kommer Rosa att vara hos oss delar av skoldagen. Det kommer att bli väldigt bra, även om vi kommer att sakna Gun-Britt och Jakub.

På fredag när det är terminsavslutning kommer vi att gå direkt till kyrkan, när eleverna kommer med skolskjutsen. Ceremonin i kyrkan börjar redan kl. 9.30 så vi hinner inte ner till klassrummet före. Efter avslutningen i kyrkan åker eleverna hem eller till fritids.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *