Fredag den 13/12

Så var det Luciadag, och det har vi upplevt på många sätt. Vi började i aulan på morgonen där vi fick se niornas fina Luciatåg. Därefter gick vi ner till klassrummet och ett mysig Luciafika. Vi njöt av både stämning, ljus, fika och sällskap.

Bild 7

Efteråt var vi både mätta och belåtna och kunde ha samling. Idag var det Daniels tur att tända ljusen.

Trots allt Luciafirande så hann vi med en stunds lådarbete innan vi samlades igen för att göra vårt Luciatåg för sista gången. I helgen ska vi sätta ihop vår Luciafilm och på måndag blir det filmvisning och lussefika igen. Om ni är lediga så är ni hjärtligt välkomna hit på fika och Luciafilm på måndag kl 9.40, men i annat fall kommer filmen ut på bloggen därefter. Hör gärna av er om ni vill komma hit!

Dagen avslutade vi som vanligt med blogg och sångsamling men dessutom hann eleverna i tur och ordning gå in till Lisa J och göra färdigt sina ljusstakar. De blev jättefina!

Bild 8

Innan vi drog igång sångstunden så satt Max och Husein och skämtade om att nysa. Då kom vi på den gamla sången om ”tomtegubben som hade snuva”. Vi sjöng den flera gånger för eleverna och speciellt Max och Husein uppskattade den väldigt mycket!

Trevlig helg!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *