Torsdag den 12/12

Vi har haft en härlig dag fylld med bland annat massor av rörelse och musik. Morgonen började med idrott. Daniel och jag arbetade hårt i klassrummet med kravling, styrka, balans, kondition, uppmärksamhetsträning och avslappning medan de övriga hade idrott i gympasalen. Här ser vi en kort film på när Max springer för att slänga sig på en tjock matta. Detta gjorde de som en slags stafettlek.

När det var dags för samling så ville Savannha tända dagens ljus. Det gjorde hon mycket koncentrerat.

Vårt lådarbete var ganska kort idag. Vi ville ha tid för att släcka ner i klassrummet och göra vårt Luciatåg. Eleverna visade på stor koncentration och mycket engagemang i detta. Flickorna ville gärna ha sina Lucialinnen på medan Max bestämt avböjde, och vi konstaterade att det går bra utan också.

Som avslutning på dagen hade vi en kombinerad språklek och musiklektion. Vi lekte kurragömma med hjälp av en trumma som avslöjade var man hade gömt sig, spelade på stor och liten trumma, kände på varma och kalla saker och klappade puls på olika sätt med händerna.

Imorgon är det Luciadagen och det ska vi fira genom att titta på niornas Luciatåg i aulan på morgonen och därefter äta lussekatter och pepparkakor i klassrummet. Därför är det ingen idrott.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *