Torsdag den 28/11

Torsdagar innebär för Daniels del att det är idrott i klassrummet ihop med mig på morgonen. Det är en fantastisk stund när vi har fullt upp och Daniel arbetar med stort fokus och intresse hela tiden. Idag filmade vi arbetspasset och så fort filmen är klar kommer jag att lägga ut den på bloggen.

Under tiden som vi arbetade i klassrummet så hade alla de andra idrott i idrottshallen. Där stod bland annat musikstopp och kravling på programmet. På musikstopp så spelade Johan musik och alla fick springa runt, men när musiken stannade skulle man sätta sig ner.

Så var det dags för ett välbehövligt mellanmål och under tiden vi åt berättade Johanna stolt att hon  hade gjort två kullerbyttor på idrotten.

Innan lunch hade Savannhan och Husein en stund med Nickie och Lisa där de fortsatte med sitt gemensamma bildarbete och limmade löv på den stora målningen det gjorde förra veckan. Det blev jättefint! Under tiden lekte vi andra krokodiler och målade med ljuseffekter på smart boarden samtidigt som vi lyssnade på stämningsfull musik.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så avslutade vi skoldagen med språklek i två grupper.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *