Torsdag den 21/11.

Vi har haft en väldigt lugn och bra dag i skolan i dag, med många fokuserade arbetspass. Det började med att Daniel hade ett enskilt idrottspass i klassrummet, då han jobbade med Lisa M. De han med en hel massa, åla. balansera, träna styrka och en stunds avslappning med massage. Daniel jobbade hårt och koncentrerat hela tiden. Även resten av klassen hade idrott, men i idrottshallen. I morgon är det Husein och Johannas tur att  ha idrott ute.

Efter fika, samling och lådjobb, delade vi klassen igen. Johanna, Max och Daniel jobbade med smartboarden tillsammans med Lisa M. Under tiden tog Nickie sig an Husein och Savanna, för att träna sig på ledarskap, som är en del i hennes utbildning. De målade med händerna till musik av Vivaldi. Den blå och gula färgen blandades snart till grönt och skaparglädjen var på topp.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

När vi ätit lunch och varit ute på rast, var det dags för språklek. I går då språkleken stod på schemat blev det lite rörigt och vi växlade dag och hade musik i stället. Så i dag jobbade vi med munmotorik och begreppsträning i två grupper. Husein och Johanna tränade bland annat på att blåsa och på hårt och mjukt. Max, Savannha och Daniel, tränade på stor och liten och varmt och kallt, m.m.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *