Tisdag den 19/11.

Tisdag, lika med baddag. Då är det mycket förväntningar i luften. Första lektionen på tisdagar är alltid lite extra stökig.
Vi berättade en saga och hjälpte Babba att leta efter en massa saker som hade kommit bort. Sedan fika, med en massa kryp i kropparna, innan det äntligen var tid att gå till bussen.
I dag var det Huseins tur att vara kvar i skolan och jobba. Han tyckte det var lite konstigt när de andra åkte iväg, Vi hade pratat om det och tittat i boken många gånger, både i går och i dag, så efter en liten stund var han med på noterna. Det var mysigt att vara ensam kvar med en vuxens odelade uppmärksamhet. Vi han med mycket och Husein jobbade koncentrerat hela förmiddagen.

På badet gick det också bra. Tyvärr hade vi inte omklädningsrummet för oss själva, som vi varit bortskämda med. Det är mycket svårare att fokusera på sina uppgifter när det är mycket annat att titta på. Allt tog extra mycket tid i dag och vi blev sena med maten. Därför tog vi innerast och passade på att bygga med lego. Det var populärt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *