Fredag den 30/8

Sista dagen i veckan är slut och så var det dags för helg igen. Vi hoppas på en lika fin helg som skolvecka, så att vi får fortsätta att njuta av sommarvärmen några dagar till.

Idag var det ganska spännande med flera nya människor i klassen. Först kom Daniels nya hemspråkslärare, Puran (osäker på stavningen). Det var kärlek vid första ögonkastet från båda två! Strax därefter kom Lorenzo som var vikarie hos oss idag.

Efter morgonens idrottspass och fikastund hade vi en kort samling. Vi tittade på vilka som var i skolan och försökte känna igen namnen på var och en. Sen hjälpte Husein till med att sätta upp dagens lapp i almanackan i taket.

P8300035 P8300038

P8300045

Under det följande arbetspasset passade Puran och Daniel på att bekanta sig med varandra tillsammans med mig. Vi arbetade vidare med uppgifterna i lådan, men de lekte också titt ut med handduken som vi brukar använda till det varma och kalla vattnet.

P8300065

Innan lunch återsamlades vi alla en stund för att öva på vår äppelramsa, och efter lunchen tittade vi på veckans blogg och pratade om vad som hade hänt sedan i måndags. En vecka går fort och det kan ibland vara svårt att komma ihåg allt man har gjort. Då är det bra med lite bilder!

Sen avslutade vi skolveckan med en sångstund där alla eleverna fick välja var sitt sångkort som de ville att vi skulle sjunga. Trevlig helg 🙂

P8300071

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *