Fredag den 24/5

Så var det fredag igen. Oj vad veckorna rusar iväg, men så brukar det ofta vara på våren. Ett annat vårtecken kan vara besök av föräldrar till blivande försteklassare, och det hade vi idag igen. Anton och Johanna träffade dagens besökare när de tittade in medan de bakade under förmiddagen. Max och Husein var och badade under tiden.

På rasten passade Anton på att plocka ut en kulpåse och spela lite kula medan Max och Husein showade för Johanna och Marianne genom att medvetet trilla på skolgården.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Innan vi avslutade för dagen fick vi smaka på Antons och Johannas muffins. De hade plockat rabarber på skolgården som de smaksatte muffinsen med, och vi njöt allihop av de goda bakverken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nästa vecka planerar vi att göra två mindre utflykter, om vädret tillåter. På måndag blir det bara en kort utflykt i omgivningarna men på torsdag hoppas vi på att kunna vara iväg hela dagen med matsäck. Vi återkommer när vi ser hur vädret ter sig.
Trevlig helg!

2 reaktion på “Fredag den 24/5

  1. hej: tack för dem goda muffins.Anton var glad och stolt när han delade på dem till hela familjen. han blir ännu gladare när man tackar honom.
    Det låter kul att Anton spelar kulor i skolan också.

  2. Kul att han njöt av att bjuda er alla! Han var stolt över vad han hade bakat när vi fick smaka i skolan också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *