Onsdag den 22/5

En liten klass, men många besökare – så var det idag. Med två elever frånvarande och besök av tre vuxna så blev det ganska vuxentätt i skolan under förmiddagen. Det var två föräldrar till en blivande försteklassare som var på skolbesök för att se hur det kan se ut i  skolan. Vi hade också besök av Liselotte som jobbar i Grundsärskolan i Kävlinge. Hon fick se när Max och Lisa plockade fram bilarna ur garaget på språkleken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi träffade även Bo och hans familj. Bo skulle gå till badhuset och på vägen dit sjöng han ”ba, ba, ba” som Husein och Johanna hjälpte till med.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På vår låtsasutflykt hände många saker. Vi hittade smörgåsar i våra ryggsäckar och när vi låtsades äta på dem så fick vi sylt på överläppen. Johanna kämpade med att försöka slicka bort sylten och tittade i spegeln hur det såg ut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så här års är det många sommasånger att öva på. Under musiklektionen passade vi på att sjunga och teckna ”Det är för varmt” många gånger. Kossorna i sången tycker inte om sommaren och står och svettas i hagen. Här kommer en liten film som man kan fortsätta att öva till hemma om man vill.

3 reaktion på “Onsdag den 22/5

  1. Hej!
    Tack för att jag fick komma till er. Det var roligt att vara med och se hur duktiga ni jobbade. Jag lärde mig flera nya tecken.
    Kram till er alla!
    Lizelott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *